Algemeen

Rol

model

Naam

Valeria

Introductie

Ik sta model voor kunstenaars, professionals en beginners. Ik poseer voor portret en naakt, individueel en met andere modellen.

Geboren in Sardinië, ik ben 31 en ik woon nu vier jaar in Nederland. Ik spreek engels, nederlands, italiaans. Ik doe regelmatig boulderen en fitness, ik hou van racefietsen en acrobatiek. Hoog 1.53, gewicht 45 kilo, atletische lichaam, blank uiterlijk, androgyn; getatoeëerd, piercing op de wenkbrauw, kort maar dik haar.

Ik ben beschikbaar voor persoonlijke projecten van artiesten, modeltekenclubs, creatieve feesten voor kinderen e volwassenen. Beschikbaar voor mode- en portretfotografie (ik poseer niet naakt voor foto’s.)

Ik heb een creatieve, vriendelijke geest en professionele houding. Het liefst werk ik in ontspannen omgevingen waar mensen door elkaar worden geïnspireerd!

Kijk eens op mijn website http://www.valmodelamsterdam.com

Kenmerken model

Geslacht

vrouwelijk

Lengte (cm)

153

Gewicht (kg)

45

Uiterlijke kenmerken

Ik doe regelmatig boulderen en fitness, ik hou van racefietsen en acrobatiek. Hoog 1.53, gewicht 45 kilo, atletische lichaam, blank uiterlijk, androgyn; getatoeëerd, piercing op de wenkbrauw, kort maar dik haar.

Poseerervaring

Ik poseer al twee jaar als model voor kunstenaars. Ik werk voornamelijk in Amsterdam, op academies en ateliers (Wackers, Figura, de Teekenschool, Mk24, Westerdok, CREA, Buri); tijdens speciale evenementen (bijv. Internationale Norder Sommerakademie in Duitsland of Familiedag in het Rijksmuseum). Ik poseer niet naakt voor foto’s.

Motivatie om te poseren

Ik heb een creatieve, vriendelijke geest en professionele houding. Het liefst werk ik in ontspannen omgevingen waar mensen door elkaar worden geïnspireerd.

Andere bezigheden

Geboren in Sardinië, ik ben 31 en ik woon nu vier jaar in Nederland. Ik spreek Engels, Nederlands, Italiaans.

Poseert voor (doelgroep)

individuele kunstenaars, modeltekenclubs, cursussen, vrijgezellenfeesten / maiden parties

Poseert voor (media)

schetsen, tekenen, schilderen, boetseren, lifecasting, mode, fotografie, video

Poseert als

portret, gekleed model, naaktmodel

Poseert

alleen, met een ander model (m), met een ander model (v), met andere modellen (mm), met andere modellen (vv), met andere modellen (mv)

Beschikbaar op (dagdelen)

maandagochtend, maandagmiddag, maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, woendsdagmiddag, woensdagavond, donderdagochtend, donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagochtend, zondagmiddag, zondagavond

Werkt in regio

Amsterdam; omgeving

Gevraagde vergoeding

financieel

Over vergoeding

Ik werk met een uurtarief (plus eventuele reiskosten buiten Amsterdam.)

Contactgegevens

e-mail

valmodelamsterdam@gmail.com

Talen

Nederlands, English