Algemeen

Rol

model

Naam

Rolf

Introductie

Vrolijke en sociale man met goed gebouwd lichaam is regelmatig beschikbaar om te poseren voor kunst en andere zaken in (de buurt van) Amsterdam. Ik ben een ervaren naaktmodel en beschikbaar voor diverse opdrachten van (bedekt) naakt tot erotisch (ook expliciet en bdsm). Ik ben ook te boeken voor vrijgezellenfeestjes of vergelijkbare activiteiten (het maken van (herkenbare) foto’s is hierbij geen probleem). Ik heb geen tattoos en piercings.
Mogelijk ben je verrast door de openheid die ik betracht. Voorheen poseerde ik met de pseudoniem Alexander, nu ‘gewoon’ onder mijn eigen naam.

Kenmerken model

Geslacht

mannelijk

Geboortedatum

1970-01-15

Lengte (cm)

189

Gewicht (kg)

84

Poseerervaring

Ik poseer sinds 2009, heb veel gedaan, individueel voor kunstenaars, voor groepen, vrijgezellenfeestjes, erotisch solo, erotisch duo en bdsm.

Motivatie om te poseren

Ik heb een goed lichaam dat zichzelf graag laat zien. Ik wil het daarom graag delen (groepen) met tekenaars, schilders en andere kunstenaars. Zo ben ik gewoon.

De wisselwerking tussen kunstenaar en model, dat je samen iets moois maakt, de een door het materiaal te hanteren, de ander door te inspireren, geeft mij positieve energie. Het is gewoon leuk dat poseren.

Andere bezigheden

Ik doe dit als hobby, naast een gewone baan.

Poseert voor (doelgroep)

individuele kunstenaars, modeltekenclubs, cursussen, vrijgezellenfeesten / maiden parties

Poseert voor (media)

schetsen, tekenen, schilderen, body painting, boetseren, fotografie, video, figurant (film en TV), live performance

Poseert als

naaktmodel, erotisch model

Poseert

alleen, met een ander model (v), met andere modellen (mv)

Beschikbaar op (dagdelen)

maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zondagavond

Werkt in regio

Amsterdam

Over vergoeding

Afhankelijk van de soort opdracht.

Contactgegevens

Woonplaats

Amsterdam

Talen

Nederlands, English