Algemeen

Rol

model

Naam

Lianne

Introductie

Hi, Ik ben Lianne, ik ben 21 jaar en sta sinds december 2018 regelmatig model voor kunstenaars variërend van boetseren tot fotografie en binnen die categorieën van gekleed tot naakt. Ik ben in de korte tijd dat ik model sta al heel veel mooie samenwerkingen met kunstenaars aangegaan en hoop de komende tijd nog heel veel mooie ervaringen op te mogen doen.

Momenteel is een grote wens nog het doen van een artistiek naaktshoot samen met mijn vriend. Mocht je hier een leuk idee voor hebben, please let me know^^

Kenmerken model

Geslacht

vrouwelijk

Geboortedatum

1998-06-30

Lengte (cm)

163

Gewicht (kg)

59

Uiterlijke kenmerken

Ik ben slank, heb een zandloperfiguur, donkerblond haar en groen/grijze ogen.

Poseerervaring
  1. Ik ben beginnend model, ik ben begin december begonnen en heb vanaf dat moment wekelijks geposeerd. Dit van gekleed tot ongekleed voor zowel fotografie als tekeningen en boetseerwerk.
Motivatie om te poseren

Ik heb altijd veel van kunst gehouden maar heb ondanks veel oefenen nooit het nodige talent gehad om er zelf iets mee te doen. Toch wilde ik graag een keer onderdeel uitmaken van zo’n proces waardoor ik begin december besloot voor het eerst model te staan. Dit is heel goed bevallen en bleek echt iets te zijn wat me gelukkig maakt en waar ik dus mee verder wil.

Poseert voor (doelgroep)

individuele kunstenaars, modeltekenclubs, cursussen

Poseert voor (media)

schetsen, tekenen, schilderen, body painting, boetseren, fotografie

Poseert als

portret, gekleed model, naaktmodel

Poseert

alleen, met vaste partner (man), met een ander model (m), met een ander model (v), met andere modellen (mm), met andere modellen (vv), met andere modellen (mv)

Beschikbaar op (dagdelen)

maandagochtend, maandagmiddag, maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, woendsdagmiddag, woensdagavond, donderdagochtend, donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagochtend, zondagmiddag, zondagavond

Werkt in regio

Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht

Gevraagde vergoeding

financieel

Contactgegevens

Volledige naam

Lianne de Jong

Talen

Nederlands, English