Algemeen

Rol

kunstenaar

Naam

Stanley T

Introductie

Ik ben freelance fotograaf die het geweldig vind om de schoonheid van mensen te zien en vast te leggen, het liefst in bijzondere of absurde situaties, vreemde locaties, met rijke kostuums of juist helemaal niets, bij concerten, festivals, theaterproducties, op straat en op feesten.
Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar Burlesque en Fantasy, en Artistic Nude, Fetish,Glamour staan ook op het menu.
Ik ben steeds op zoek om iets anders te doen met licht, locatie, stijl, mensen. Zoekende naar de mooie dingen van de mensen, niet altijd aan de buitenkant….en concepten die anderen niet hebben gedaan, doen of durven. en ik hou van een weldadige stijl, en modellen met een beetje lef, die wat anders willen doen dat normaal.
Ik hou van pure en kleurrijke foto’s, het liefst ongewijzigd maar natuurlijk bewerk ik deze ( ik PSP 12 ) . Ik doe alleen dingen die ik leuk vind( tenzij men mij dik betaald šŸ˜‰ Zeker als je speciale, absurde ideeĆ«n of fantastische fantasieĆ«n hebt, kun je met mij contact opnemen, en ik zal je helpen om deze gedachten, wensen en beelden dan voor eeuwig vast te leggen.

Informatie over Kunstenaar / Organisatie

Gebruikte media

fotografie, video

geslacht modellen

mannelijk, vrouwelijk

leeftijd modellen

18-25, 26-34, 35-44

kleding modellen

portret, gekleed, naakt, erotisch

vergoeding modellen

Afhankelijk van ervaring , expressie, en exposure en of het in opdracht is of alleen vrij werk van mijzlf betreft, is er een vergoeding bespreekbaar

Contactgegevens

Volledige naam

Stanley Theodore Rust

Adres

sorry – only for friends –

Woonplaats

Alkmaar

Telefoonnummer

06-295 420 34

e-mail

info@stanleyt.com

Talen

Nederlands, English, Deutsch, FranƧais

Twitter

https://twitter.com/stanleytrust