Algemeen

Rol

organisator

Naam

Robin Keijzer

Introductie

De ‘Schets Sessie 2.0’ is een modeltekensessie gericht op ‘character artists’ (zoals bv. illustratoren, striptekenaars en concept artist) die op zoek zijn naar een inspirerend naaktmodel met een aanvullend thema.

Kijk hier voor meer informatie en de volgende sessie: http://www.facebook.com/SchetsSessie2.0

In het geval van een ridder thema zal het model bv. poseren met zwaard en schild. Ook is er vaak tijdens de sessie een expert aanwezig zijn, zoals bv. een zwaardvecht instructeur, die uitlegt waar de vormgeving van een zwaard en schild eigenlijk vandaan komt – en welk wapen bij welke situatie hoort.

Zo heb je een unieke kans om wat meer te weten te komen over het onderwerp wat je graag tekent. En natuurlijk is deze sessie een leuke kans om eens wat werk te zien van je mede tekenaars.

Tijdens de sessie is schetsen vanuit je stoel is de standaard. Er zijn ook wat tafels aanwezig en er is evt. ruimte om je eigen tekenezel te plaatsen.

Doorgaans zijn er heel wat professionele tekenaars aanwezig, maar er is zeker geen minimum tekenniveau vereist. Iedereen is welkom! Is het wat voor jou? Hou dan de FB pagina in de gaten voor de volgende sessie en meld je aan door op ‘gaat’ te klikken bij het event.

SESSIE INFO

Wanneer: zie hoofd pagina voor data.
Duur: 3 uur, zie event voor details.
Benodigdheden: je eigen voorkeurs tekenmateriaal; schetsboek/ tekenezel/ tekenbord/ tablet/ etc.
Kosten: 15 euro per deelnemer, contant & gepast te voldoen aan de deur.
Drank: koffie/thee, fris is gratis (zolang de voorraad strekt). Bar aanwezig in pand.

ADRES & ROUTE

De sessie is in Breda op de Gieterijstraat 8a. Bij ‘ Libre Dance & more’. Dit is 10 min lopen vanaf het station. De locatie ligt in een vrij parkeren gebied (dit is op zaterdag een populaire parkeerplek, dus neem de tijd om een plekje te vinden).