Algemeen

Rol

model

Naam

Nina @nina man/v

Introductie

 

Hallo Mijn naam is Nina, Wegens ontstandigheden geef ik niet gouw mijn facebook weg want ik wordt vaak gevolgd en dat is niet prettig. Mijn zaken doe ik natuurlijk wel op facebook dus bij interesse mail mij. Ook is Nina niet de juiste naam maar dat heeft ook met privé gevoeligheid te maken en werk. Daarnaast noemt men mij vaak zo omdat ik mij ook zo voel.     Ik ben oefen model voor make-up voor scholen en werk veel als naakt model o.a. in Weesp,Gouda,utrecht Rotterdam en Amsterdam. IK kan op hakken lopen en wordt ge train in blinddoek sessies, blinddoek houd in dat ik minder gauw wordt afgeleid in een grote groep. Ik Hou van Experimentelen dingen vandaar ook een andere naam omdat ik natuurlijk niet wil dat mijn ouders of zus of erger werk er achter komt wat ik doe als bij verdiensten of als ervaring. Zelf ben ik er serieus mee bezig en sta dus ook op kunstinzicht dus graag ook serieuse mensen die zich hier in kunnen vinden bijvoorbeeld iemand die mij in foli of plastic wilt in pakken of met latex kleding iets wil of kleding wilt maken. Daar naast   
hou ik mijn lichaam  serieus in sape want ik heb een zwem abo en zit op hockey en train nog al veel buiten maar ook binnen, ofwel heb het ideale lichaam voor een korset. Het lijkt mij leuk om in gezet te worden voor kunst academies maar vooral als body casting model omdat ik daar veel ervaring in heb om als beeldje gegoten te worden. Praktische zaken:

 

Ik ben 1,70 lang slak rossige tot zwart haar lening een volle baard en 2 oorringen. En ga op ballet om mijn houdingen en standen te verbeteren. Sessie zijn meestal 30 euro ik wil dit graag zo laag mogelijk houden omdat ik weet dat kunstenaars niet zoveel geld hebben kort gezegd de laatste tijd doe ik alles gratis maar wel reis koste vergoeding want ik kom natuurlijk uit woerden en daar is niet zoveel. Of met de auto dan kost het je niks.

 

Kenmerken model

Geslacht

mannelijk

Geboortedatum

1988-03-24

Lengte (cm)

1,70cm

Gewicht (kg)

69kg tot 70

Uiterlijke kenmerken

Grote blauwe ogen en wimpers. Beetje vrouwelijk langen slanken benen en vlechtjes recente profiel foto komt nog. En een volle baard maar die gaat er binnen kort van af. En wordt het lekker glad net zo als alles op mijn lichaam. Ik haat beharing, En staat ook niet mooi als ik een opdracht krijg in een jurk.

Fysieke vaardigheden

Erg lenig heb wel eens in een kruishouding moeten staan met zelfs hogen hakken er onder dat ging mij wel goed af en mijn lengte kwam beter zo uit.

Poseerervaring

Ervaring in workschops, vrijgezelle en veel verkleed partijen. Teken groep rotterdam, naakt fotografie folie en 3 kunstenaars aan huis of atalier.

Motivatie om te poseren

Erg leuk vond ik het dat ik een jongetje van 8 jaar en haar moeder hebt blij gemaakt om als c3po in gepakt te worden. De robot/foto heeft een mooie plek gekregen aan de deur op waren groten op zijn slaap kamer. En vind het fijn om in foli te zitten en daar mee te experimenteren met de kunstenaar. Het geluid is mooi en ook het zweet super leuk om daar mee verder te gaan in de toekomst. En is ook mooi want ik zie er mooier uit en dunner. Ik hou er van om voor een grote groep te staan en ook om jongeren te helpen. Ook omdat ik zelf teken en daar naast ik wil gewoon genieten van het model zijn.

Andere bezigheden

Liedjes schrijven en vanaf heden 2018 weer op les. Wil ooit een band. En hou erg veel van lp’s verzamelen en luisteren. Deze bezig heden kunt u vinden op mijn Facebook vraag er naar door mij te mailen. Daar naast ben ik zorg consulent maar heb wel minder bezigheden omdat ik aan mij zelf moet denken. Dus minderen ook met vrijwilligerswerk.

Poseert voor (doelgroep)

individuele kunstenaars, modeltekenclubs, cursussen, vrijgezellenfeesten / maiden parties

Poseert voor (media)

schetsen, tekenen, schilderen, body painting, lifecasting, mode, fotografie, video

Poseert als

portret, gekleed model, naaktmodel, erotisch model

Poseert

alleen, met andere modellen (vv), met andere modellen (mv)

Beschikbaar op (dagdelen)

vrijdagmiddag

Werkt in regio

WOERDEN Weesp,Gouda,Utrecht,Rotterdam,Amsterdam

Gevraagde vergoeding

financieel, artistiek resultaat (TFP)

Over vergoeding

Mag ook alleen reiskosten zijn.

Contactgegevens

Volledige naam

Nina Vraag naar facebook

Adres

NVT

Woonplaats

Woerden

Telefoonnummer

Facebook Nummer geef ik daar of via mail

e-mail

rogiersterk88@gmail.com

Talen

Nederlands, English

Twitter

Facebook vraag er naar