Algemeen

Rol

kunstenaar

Naam

frankdeleeuw

Introductie

Ik ben niet-professioneel schilder, tekenaar en fotograaf. Ik boek modellen voor Atelier de Kromme Mijdrecht en bemiddel ook wel op verzoek van andere fotografen, kunstenaars of -groepen. Mijn websites zijn: http://frankdeleeuw.exposeert.com en http://fotograaf-frankdeleeuw.exposeert.com.
Andere sites waarbij ik nauw ben betrokken zijn http://www.mainportart.nl; http://www.mainportart.blogspot.com; http://www.modellenwereld.blogspot.com en uiteraard mijn eigen blog http://www.frankdeleeuw.blogspot.com.

Informatie over Kunstenaar / Organisatie

Gebruikte media

schetsen, tekenen, schilderen, fotografie

werkdagen

maandagochtend, maandagmiddag, maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagochtend, donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zondagochtend, zondagmiddag

geslacht modellen

vrouwelijk

leeftijd modellen

18-25, 26-34, 35-44, 45-54, 55-64, 65-74, 75+

kleding modellen

portret, gekleed, naakt, erotisch

uiterlijke kenmerken modellen

Geen voorkeur

fysieke vaardigheden modellen

Niet specifiek

Inhoudelijke beschrijving

Ik werk als niet-professioneel tekenaar, schilder en fotograaf. Ik boek modellen voor Atelier de Kromme Mijdrecht in Mijdrecht. Vooralsnog geen behoefte aan (nog meer) mannelijke modellen. Ik bemiddel ook wel op verzoek van kunstenaars of fotografen.
Ik doe fotoshoots op TFCD-basis. De foto’s kunnen gebruikt worden voor een (gratis) portfolio-websitebij MainportArt.nl.

vergoeding modellen

In principe TFCD