Algemeen

Rol

kunstenaar

Naam

colorskin

Introductie

Ik ben Karel, oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Holland. Ik woon nu in Groningen maar ben mobiel actief in heel Nederland en omgeving.

Gefascineerd door de diversiteit van (vrouwelijke) lichaamsvormen ben ik sinds de 70er jaren (met onderbrekingen) bezig met fotografie van (naakte) vrouwelijke modellen al dan niet geheel of gedeeltelijk bedekt met bodypaint. Modelschetsen en -tekenen gebruik ik daarbij als hulpmiddelen niet als einddoel.

Sinds 2015 ben ik weer actief na een periode van herbezinning. Daarbij heb ik besloten mijn focus naast de klassieke fotografie vooral op bodypainting als ondersteuning en isolatie van de lichaamsvormen in de beelden te richten. Ik ben me aan het oriënteren op lifecasting om in combinatie met het levende model afgietsel(s) van (delen van) haar lichaam als elementen van de beelden te gebruiken. Ook het gebruik van videoprojectie heeft mijn aandacht.

Informatie over Kunstenaar / Organisatie

Gebruikte media

schetsen, tekenen, body painting, lifecasting, fotografie, video, live performance

werkdagen

maandagochtend, maandagmiddag, maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagochtend, donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagochtend, zondagmiddag, zondagavond

geslacht modellen

vrouwelijk

leeftijd modellen

18-25, 26-34, 35-44, 45-54, 55-64, 65-74, 75+

kleding modellen

naakt

uiterlijke kenmerken modellen

Omdat juist de diversiteit aan uiterlijke (en innerlijke) kenmerken voor mij belangrijk is werk ik samen met alle vrouwelijke modellen. Daarbij is de rol die maten, gewicht, leeftijd en welk ander kenmerk of handicap ook spelen voor mij ondergeschikt aan innerlijke kenmerken als uitstraling, inzet, enthousiasme en expressiviteit.

vergoeding modellen

Meestal TFP, in bijzondere gevallen in overleg.

Contactgegevens

Woonplaats

Groningen

Telefoonnummer

06 51016631

e-mail

colorskin@yahoo.com

Talen

Nederlands, English, Deutsch, Français