Algemeen

Rol

model

Naam

Alexander

Introductie

Vrolijke en sociale man met goed gebouwd lichaam is regelmatig beschikbaar om te poseren voor kunst en andere zaken in (de buurt van) Amsterdam. Ik ben een ervaren naaktmodel en beschikbaar voor diverse opdrachten van (bedekt) naakt tot erotisch (ook expliciet en bdsm). Ik ben ook te boeken voor vrijgezellenfeestjes of vergelijkbare activiteiten (het maken van (herkenbare) foto’s is hierbij geen probleem). Ik heb geen tattoos en piercings.

Kenmerken model

Geslacht

mannelijk

Geboortedatum

1970-01-15

Lengte (cm)

1.89

Gewicht (kg)

82

Poseerervaring

Ik poseer sinds 2009, heb veel gedaan, individueel voor kunstenaars, voor groepen, vrijgezellenfeestjes, erotisch solo, erotisch duo en bdsm.

Motivatie om te poseren

Ik heb een goed lichaam dat zichzelf graag laat zien. Ik wil het daarom graag delen (groepen) met tekenaars, schilders en andere kunstenaars. Zo ben ik gewoon.

De wisselwerking tussen kunstenaar en model, dat je samen iets moois maakt, de een door het materiaal te hanteren, de ander door te inspireren, geeft mij positieve energie. Het is gewoon leuk dat poseren.

Andere bezigheden

Ik doe dit als hobby, naast een gewone baan.

Poseert voor (doelgroep)

individuele kunstenaars, modeltekenclubs, cursussen, vrijgezellenfeesten / maiden parties

Poseert voor (media)

schetsen, tekenen, schilderen, body painting, boetseren, lifecasting, fotografie, video, figurant (film en TV), live performance

Poseert als

naaktmodel, erotisch model

Poseert

alleen, met een ander model (v), met andere modellen (vv), met andere modellen (mv)

Beschikbaar op (dagdelen)

maandagochtend, maandagmiddag, donderdagochtend, donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagochtend, zondagmiddag

Werkt in regio

Amsterdam

Gevraagde vergoeding

financieel, artistiek resultaat (TFP)

Contactgegevens

e-mail

alexandervankemenade@yahoo.com

Talen

Nederlands, English

Skype

alexandervankemenade